We run the bath #WeTheBathers 2. dio - Arena Centar

Asortiman koji je identičan drugim dućanima, a može se naći u Areni - bombe Black Rose, Marshmallow World, Groovy Kind Of Love i Karma Yantra... dok su za Arena Centar ekskluzivne:
Yuzu and Cocoa - osobno nikad prežaljen i povučen miris koji se nastanio u gelu za tuširanje, a kasnije i u pjenušavcu, losionu, te na posljetku i Community Favourites bombi. Ova bomba je upravo identično izdanje bez ikakvih promjena. Ako vas zanima nešto više o njoj klik na => Yuzu and Cocoa bomba za kupanje. Također s obzirom da je brz fizzer sa jako malo bath arta i jednostavnom vodom ali izuzetno snažnim i trajnim mirisom, ova bombica se našla na jeftinijoj strani spektra, za 49kn definitivno vrijedan ulov. 

Tu je i potpuno novo čudo Figaro Figaro, nešto manja veličinom nadoknađuje snažnim biljnim mirisom - zvjezdasti anis, plava kamilica, eukaliptus, komorač, lavanda, brazilska naranča, peprmint, žafija i tamjan daju izuzetno biljnu aromu namjenjenu zacijeljivanju tijela u vrijeme alergija, proljetnih prehlada i sličnih sezonskih boljki. A inače je uvijek posebno kad se Lush baci u izradu jedne tako više aromaterapijsko-medicinske bombe. 



Lucky Cat je bomba kojoj se osobno najviše veselim i već znam da mi treba barem 3 komada. Jedna za bučnut u kadu, jedna da mi stoji na radnom stolu i druga da miriši po spavaćoj sobi. Razlog se svakako krije u cvijetnim notama koje krase ovu šljokićavu mačku, a i činjenice da iza nje stoji ogromna povijest i tradicija japanske kratkorepe mačke. 


Maneki neko su figurice mačke, najčešće japanske kratkorepe sa podignutom jednom šapom u zraku. Ovaj prepoznatljiv simbol sreće i blagostanja često se nalazi u japanskim domovima, dućanima, restoranima i općenito svim mogućim prostorijama i to ne samo u Japanu nego u japanskim domovima diljem svijeta. Također Lucky Cat nosi slavni Ghost ili blaži Death&Decay miris, pošto je formula jasmin + nerolij + ylang ylang bez prvotnih ljiljana ali sasvim dobro složena tako da i dalje tvori pre-pre-pre sličnu notu. Bomba je puderasti, cvijetni raj i kažem barem tri komada odmah!

Magma je začinjena, oštra i za posebno spicy kupke. Na prvi šnjof zapuhne vas val cimeta, a ovaj spori fizzer krije i stimulirajuću sredinu načinjenu od peperminta, đumbira i praha sjemenki gorušćice - ili ti senfa! Zagrijavajuća formula pomaže kod upaljenih mišića, bolnih leđa i sličnih fizičkih problema, doduše koliko god to primamljivo zvučalo ovo je jedna koju ću vrlo vjerovatno preskočiti. Volim ljutu hranu ali ne i ljute kupke, za mene senf ide na sendvič, ne u kadu! 


I za kraj Geode. Kao netko tko obožava minerale i kupke, ovo je ultimativan spoj za kadu. Iako je nešto manje atraktivan od zelene verzije pod imenom Hulder, ovaj brat mineral blizanac i dalje pljeni pažnju. Osim smirujućeg mirisa lavande i razvedravajućeg bergamota, ova bomba krije i sredinu prepunu sitnih šljokica koje pružaju spektakularni bath art, relativno sličan onome u Perle De Sel.

Cijene:
Yuzu and Cocoa - 200g/49kn
Figaro Figaro - 200g/49kn
Lucky Cat - 160g/49kn
Magma - 200g/71kn
Geode - 200g/71kn