trostruki launch - Uskrs - sneak peek!

I tako trostruki launch ili ti ga đumbus, jutros je osvanuo u Rvackim Lush dućanima. Kako sam se zatekla u pravo vrijeme na pravom mjestu donosim sneak peek svega po malo ❤😄!

Uskrs! 🐔 🐰
Kao prvo ove gigantske bombe u obliku velikih uskršnjih jaja! Dakle bombshell je novi koncept di je bomba za kupanje raspolovljena kao Kinder jaje i tn tn tn u sredini vas čeka FUN komadić u određenom obliku. Dvije bombe su sa mini dinosaurima - Brontosaurus FUN egg i Stegosaurus FUN egg, treća je zapravo re-dizajnirana Rose Bombshell koja inače svake godine dolazi u regularnom i velikom obliku i ima miris Rose Jam/Ro's Argan obitelji. Ovo treće ružičasto jaje upravo je ogromna re-vamp verzija Rose Bombshella i teži čak 400g, juuuup 400g mrcina od bombe! Ona nema FUN u sredini već osušene latice turske ruže tako da je definitivno jedna od najluksuznijih do sada. Da ne zaboravim napomenuti - dinosaurić jajca su težine 1,5 regularne bombe - cca po 300g i koštaju 99kn svaka. Uzevši u obzir da se bomba da podjeliti na 2 dijela i da je sam FUN proizvod dosta za 3. kupku mislim da budu dobar omjer dobivenog za tu cijenu. 


U obliku bombshella su i dvije "uskršnje verzije" tako da su napravljeni i Bunny FUN Egg i Chick Fun Egg, a princip im je isti kao gore spomenutim dinosaurićima. Obje bombe također imaju FUN u sredini u obliku zeke ili kokice, isto teže 300g i koštaju 99kn svaki.




Brontosaurus FUN Egg

Stegosaurus FUN Egg

Rose Bombshell Egg
Tu su i novi pilinzi za tijelo. Dva simpa zekana... bijeli je sa esencijom prirodnog kokosa, ovaj miris se inače nalazi u Salted Coconut pilingu za ruke i u Furze uljnom "grmlju".

Coco piling za tijelo
Dok je čokoladni najfinija stvar na svijetu i već vidim da će Lush zaposlenici imat pune ruke posla sprečavajući ljude da zagrizu ovo čokoladno - šećerno božanstvo! 

Cocoa piling za tijelo

Duple bombe ili ti ga bomb bomb od prošlog Božića su nastavile trend. Stigao je ružičasti zeko i sad već dobro poznati dupli pilići Free Ranger. Izgledaju kao i svi Lush proizvodi sa očima. Slatko i uzemirujuće. Ovaj srednji zeko će me progonit u snovima, već vidim. Free Ranger nose Comforter miris, dok su Bunny bomb bomb mješavina bergamota i naranče, a Lamb Bomb Bomb poprilično Butterball čoko slatki sa jaaako malim daškom metvice. Lamb Bomb Bomb je ujedno i najslađa moguća bomba barem što se tiče dizajna. 




Cream Egg pjenušave kupke su se vratile i ove godine.
Creme Egg
Creme Egg

Ove godine povratnik je i šljašteća poslastica sa Honey I Washed The Kids mirisom. Slatka aroma i hrpetina šljokica, nemre bolje. Da citiram jednu genijalnu mladu damu :
"Ne šljašti mi voda, čemu život."



                                                                           baš se šljašte 🐰

Za kraj mrkvaste stvari! 

čudan mrkva piling kojeg ću definitivno preskočit ... i novi fora koncept golog ulja za tuširanje na malenoj špagici

Na kraju još jedna Beak Street  bomba za tuširanje u obliku ptičijeg kljuna.



Volcano FUN od kojega možete napraviti vulkan i uz komadiće bombe za kupanje imati prave mini eksplozije u kadi.


Valentinovo još nije gotovo, a jedva čekam bacit tisuću novih stvari u kadu.