Comforter - ružičasta smoothie kupka i iznenađenje Community Favouritesa

Comforter je izniman miris koji ili obožavate zbog unikatne voćne naravi ili mrzite jer vas podsjeća na mačiju piškilicu. Tako je, nekima apsolut akacije (koji inače imitira miris crnog ribizla) u određenim proizvodima smrdi na mačiji urin. Sto ljudi, sto čudi, sto noseva... osobno ja sam u grupi broj dva, zbog čega mi inače Comforter gel za tuširanje i pjenušavac, te ostale inačice proizvoda sa ovim mirisom ostaju relativno zaobiđene u širokom luku. 



Ubacivanje u košaricu prilikom naruđbe Lush Community Favourites bombi pomalo je bila impulzivna stvar zbog ogromnih pohvala na r/lush, a pomalo jer umirem da isprobam miris u drugačijem formatu. Nakon oduševljenja sa Yuzu and Cocoa i tekućim zlatom koje stvara Honey I Washed The Kids, te pomalo mlitavim iskustvom sa Blackberry, nakon gotovo 3 mjeseca čekanja i zračenja na red je došao i Comforter. Sa svojim 3D dizajnom odskače od uobičajnih kugli i pridružuje se timu bobičastih sa Blackberry-em. Mislim da je  Lush-u ovo bio odličan potez jer ih je tisuće komada rasprodano upravo radi atraktivnog dizajna. 

 U dodiru sa vodom Comforter bomba je inače kao i svi ostali iz tog ranga - brz fizzer, ali pošto je moja kugla određeno (dulje) vrijeme stajala na zraku došlo je do promjene i zapravo poprilično usporilo kuglu u rastapanju. Ova situacija je rezultirala predivnim bath artom od solidnih 10-ak minuta. Bogati valovi bijele i ružičaste pjene polako se rastapaju otkrivajući vibrantnu ružičastu vodu sa pregrštom sitnih srebrnih šljokica. 

Inače zagovaram što brže trošenje Lush proizvoda, općenito jer su njihovi sastojci najbolje iskoristivi svježi, no nemrem reći da mi je žao što je Comforter čekao tako dugo. Osim iznimno lijepog bath art-a dobila sam i puno zreliji, lakši i finiji miris kugle i na kraju same kupke. Bomba i pjenušavac dijele i raspored boja, kao i neke sastojke poput apsoluta akacije koji imitira crni ribiz i daje snažni voćni, bobičasti miris.



Tu je i ulje bergamota koje podiže cijelu aromu sa dozom citrusnog tona i na kraju ulje čempresa kako bi zaokružilo sve u blažem - zelenijem tonu. Sve u svemu, bomba je jako slična originalnom pjenušavcu samo u mekšem, balansiranijem štihu. Po cijeni je u srednjem rangu, a sukladno tome i po njezi. Miris ostaje tokom cijelog kupanja i blago se prenese na kožu i kosu, dok je sama njega na koži nekako osrednja. Koža ostaje dovoljno mekana ali ako ste suhokožac, bit će vam potreban losion/mazalica nakon kupanja. Comforter bomba za kupanje je odlična investicija sa obzirom na veličinu i cijenu od samo 3.95£.  Za slučaj da se ove Community Favourites bombe opet pojave - definitivno bi se isplatilo uzeti zalihu upravo Comfortera.

Cijena: 3.95£

Vegan: Da

Sastojci: soda bikarbona, limunska kiselina, ulje bergamota, apsolut akacije, ulje čempresa, vinska kiselina, voda, titanijev dioksid, kukuruzni škrob, natrijev koko-sulfat, propilen glikol, dipropilen glikol, sintetički floroflogopit, kositrov oksid, kokomidopropil betain, limonen, miris, boja 45410, 17200