trostruki launch - Očev dan ... sneak peek!

Većinski dio kolekcije za Očev dan je u mirisu i imenu Dear John. Ovaj miris vas treba podsjetiti na šalicu kave i listanje novina u rano jutro. Drvenast, začinjen i sentimentalan, namjena mu je podsjetit vas na očinske figure u životu. I da, odličan je i na ženskoj populaciji.
Dear John tekući gel za tuširanje sadrži korijander, klinčić, borovicu i vetiveru što znači da je miris biljni, šumski, prizemljen i osvježavajući, pomalo odmak od originalnog Dear John mirisa koji je uz biljni asortiman poznat i po solidnom citrusno-kofeinskom podtonu. Na prvi miris dijeluje gotovo mentolasto, jako slično Dirty tekućem gelu, no nakon par sekundi razvija se toplina korijandera i klinčića i ovaj gel zaživi na sasvim drugačiji način, sa toplim, drvenastim mirisom koji se zadržava satima ostavljajući kožu mekanom i mirisnom.

Naravno tu je i gola verzija Dear John gela za tuširanje. Nova formulacija je mekana, gnjecava i najbolje je odmah u startu ili ga nasjeckati ili se pobrinuti da ima poprilično prozračno mjesto za sušenje. Iako zadnjih pola godine goli gelovi za tuširanje imaju drugačiji oblik (sada su kao prepolovljena boca, umjesto cijela kao prije), njihova težina je ostala jednaka tako da nitko ne ostaje zakinut za gramažu/količinu. Druga stvar, kao što sam spomenula - puno su mekši i gnjecaviji, malo zeznuto za baratati sa njima ali na koži je razlika ogromna - puno su hranjiviji i ostavljaju trajniji miris i njegu.


E sad, u kolekciji se našao i novi kruti šampon za kosu i to bez SLS-a. Jesam spomenula da Dear John šampon miriši na kakao i kavu? Nešto kao slađa-biljnija verzija Cup O'Coffee pilinga za lice i tijelo. Naravno da bi dobili Dear John miris morali su dodati korijander, klinčić, borovica i vetiveru za biljni/šumski dio, no ekstra slatkoća dolazi od kakao i melase od šećerne trske. Šampon je i atraktivno ukrašen sa zrnima kave na vrhu dok je mljevena kava prožeta kroz cijeli šampon. Po svemu sudeći ovaj šampončenk bi mogao biti pun pogodak za više tipova kose i tjemena.



Navala je novih bombi, a Očev dan je prilika za dodavanje još jedne u kolekciju. Dear John bomba za kupanje sadrži svježi cedar/borovicu, klinčić, vetivert i korijander. Kao i uvijek, bijela vanjština sa par plavih točaka možda djeluje jednostavno, no njena unutrašnjost i voda koju dobijete - svakako vrijedi 59kn.

Ono što me ipak najviše privuklo od svega i uuuumireeem da isprobam je Pop, pjenušava kupka jarko žute boje sa kričavim narančastim slovima, jup, iskače samo tako! Miris je kombinacija buchu ulja, bergamota i sicilijanskog limuna, ista kombinacija koja se do sad za Uskrs pojavljivala u A Bunch Of Carrots, slatkom višekratnom pjenušavcu u obliku tri mrkvice, mrkvice se nisu vratile ove godine ali njihov miris je! Ako ste sa određenim buđetom onda bih rekla od svega da definitivno posegnete upravo za ovim pjenušavcem.

 

I na kraju Dear John tekući parfem. Miris koji je utjelovljenje unisex načela kad su u pitanju Lush mirisi. Topla, zavodljiva, nježna i osebujna aroma na svakome poprimi ponešto drugačiji ton i time postane unikat među tisućama drugih. Kompleksnost ovog mirisa daleko nadilazi osnovne sastojke - cedar, vetivera, korijander, limonen i klinčić. Sama formulacija je starija i od samog Lusha, a nadam se da će naći i svoje mjesto među stalnom postavom. Snažan, elegantan i osebujan, pomiče granice i dobro stoji apsolutno svima. Sve u svemu proljeće u Lushu bude zanimljivo i mirisno.