najljepše i najčarobnije doba godine - yup, Noć Vještica stižeeeeeeeee! dio 1.

Sredina rujna je rezervirana za Halloween ludilo... nova kolekcija je prigodno izašla na petak 13. što je pun pogodak za sve željne spooky season raspoloženja. I ove godine našlo se nekoliko povratničkih stvari, među njima i mala crna maca Bewitched. Simpatičan pjenušavac je pravi pratioc svakom vještičjem namakanju i još nosi kultni Sultana Of Soap miris. Cijena je ofc porasla tako da je sa 59kn došla na 66kn, no unatoč tome maca i dalje ostaje jedan od najisplativijih sa obzirom na količinu i efekt u kadi. Recenziju mace možete pronaći ovdje => Bewitched.

Natrag je i Ghost In The Dark sapun koji uz divni Avobath miris i svijetli u mraku. Prošle godine svojeg sam čak i malo prebrzo potrošila (krivim bolju polovicu), vidjet ćemo kako će bit ove godine. Recenzija =>  Ghost In The Dark.











Lord Of Misrule je ultimativna najava Noći vještica ali i jesenske atmosfere u Lushu. Tamno zeleni gel za tuširanje sinonim je hladnijeg doba i uvertira za Božićne poslastice, no ove godine Lord Of Misrule dolazi samo u obliku bombe za kupanje, dok gel za tuširanje ostaje ekskluziva za UK web. Postoji nada da će se zalomiti u nekom od Božićnih poklona, no prema aktualnim spoilersima - jako teško. Utjehu pruža Lord Of Misrule bomba koja svojim spektakularnim bath artom ostaje pri vrhu među stotinama bombi koje su izašle u zadnjih 30.g postojanja Lusha. Valovi crveno-ružičaste i zelene boje uvijek su jedinstveni prizor, a sa unikatnim bath artom ide i unikatni miris pačulija, vanilije i pinkica crnog papra. Kako to izgleda u kadi možete provjeriti ovdje => Lord Of Misrule . Nedostatak ovog gela je svakako pomalo tužnija strana, no genijalna bomba dobrano nadoknađuje propušteno.

Prošle godine sam je proglasila jednom od osobnih Top 10 Year Review proizvoda, ove godine je konkurencija još veća, no mislim da će bit opet rezervirano mjesto za nju. Monster's Ball je najslađe jednooko čudoviše koje biste ikad mogli susresti. Miriši na slatke bombone ili ti ga dobri stari Calacas i ove godine dolazi u nešto jarkijoj nijansi ružičaste. Bath art, učinak na kožu i wow efekt su ostali jednako impresivni kao i prošle godine, a osobno već radim zalihu od 20-ak komada tako da izdržim šećernu Monster's Ball krizu do idućeg Halloweena. Detaljnije => Monster's Ball.

Pjenušavac po cijeni bombe za kupanje i sa veličinom mog dlana mora bit vraški dobar da bi ga uopće pogledala. Sparkly Pumpkin je količinski (/gramažno) iste veličine kao i Bewitched, po teksturi se također da razlomiti na više kupki, stoga je i financijski jednako isplativ. Mala bundevica se vraća iz godine u godinu i uvijek donosi onaj "jesenski bundeva hype" u koji svijet upadne čim krene rujan i padnu prve kiše. Sparkly Pumpkin nosi slatko-šumski miris ali sa dozom umjerenosti u svemu. Borovica, grejp i limeta možda zvuče neobično ali su "go to" kombinacija za Lush bundevasto raspoloženje.

Ljigavac za tuširanje je potpuno novi izum u rangu proizvoda za tuširanje. Boo! je crni, šljokičav i miriši na najružičastiji - žvakaća - Snow Fairy miris 😄. Potpuno nova inovacija za tuširanje, puno su lakši za rukovanje od već poznatih želea /drhtavaca za kupanje jer im je sama tekstura puno vodenija i lakša za razmazivanje. Ekstrakt stabiljke bambusa služi za eksfolijaciju i blagi piling, dok xantan guma hidratizira i omekšava. Za slučaj da vam ljigavac bude malo pregusti za rijeđu/gelastiju teksturu samo se treba malo protresti prije upotrebe i to je to. Jesam spomenula da ima najdivnije šljokice ikad? Rekla bih pastel goth san snova. Naravno i svi proizvodi su vegan što je uvijek ogroman plus.

Cijenik:
Bewitched pjenušava kupka 100g/66kn
Ghost In The Dark sapun za ruke i tijelo 100g/72kn
Lord Of Misrule bomba za kupanje 200g/59kn
Monster's Ball bomba za kupanje 200g/66kn
Sparkly Pumpkin pjenušava kupka 100g/59kn
Boo! ljigavac za tuširanje 240g/144kn