Halloween dio 2. - spooky noviteti za spooky jesen

Uz nekolicinu povratničkih proizvoda stigao je i solidan broj novih kupalica. Nema niti jeseni niti Noći vještica bez poštene doze bundeva 🎃. Redizajnirani Pumpkin iz 2016.g ima i novo ime i miris, stoga je sad punk-rock verzija Punkin Pumpkin sa blagim notama bundeve, začinjenim cimetom i hrpetinom slatkih citrusa kao što su limeta, naranča i mandarina... plus bomba svjetli u mraku! Inače nisam osoba koja pati na bundeve i sav hype oko jeseni, no moram priznati da me Punkin Pumpkin mrvicu bacio u takvo raspoloženje, manje se mrštim na spomen pada temparatura jer računam na utješnu kadu sa ovim jesenskim čudom uz obaveznu diskografiju Misfitsa.

Mercury Retrograde također je potpuno novi proizvod, nova kombinacija mirisa đumbira i cimeta koji pružaju toplinu i začinjenost, te buchu ulje za poštenu dozu slatkoće. Neobična kombinacija jako dobro funkcionira i zaokružuje jesenski štih. Napravljena je na isti kalup kao i Marshmallow World što garantira hrpetinu bath art-a i omekšavajući efekt na koži sa obzirom na krupnu morsku sol unutar bombe. Mercury Retrograde sa svojim jedinstvenim izgledom i mirisom pomalo parira onome što inače pruža Lord Of Misrule.


 Kad smo kod bundeva naravno i njega usana ostaje u istom 👻 sa Pumpkin Spice pilingom za usnice. Svi Lush pilinzi imaju poprilično sličnu strukturu i sastav, no njihovi mirisi postaju sve odvažniji i zabavniji. Pumpkin Spice dolazi u klasičnoj Lush staklenoj posudici sa stimulirajućom kombinacijom šećera i sitne morske soli, umotan u pikantni ogrtač ekstrakta đumbira, paprike i ulja klinčića, dašak hladnijih dana sa cimetom i kakaom u prahu, te taman nježnosti u dozi organskog maslaca sjemenki bundeve i ulja bundeve. Po pitanju pilinga dosta često sam pola-pola volje osobito kad su neki "foodie" mirisi ali Pumpkin Spice nije niti naporan niti težak, plus odlično radi svoj posao - sasvim mala količina je dovoljna za učinkovitu njegu usana, osobito na ovom prijelaznom jesenskom razdoblju.

FUN koji osim svih zabavnih funkcija jednog FUN-a čak svijetli u mraku? Ok, može! Glow Worm je posljednje što sam stigla detaljnije proučit i maltetirat, i kao pravi Halloween item - apsolutno ima Bubimir vibe 😁 sa mirisom limunske trave i uljem bergamota daje citrusnu svježinu bez da kiseli osjetila i mozak. FUN proizvodi su multipraktični izum, tkz."plastelin" mase kojoj odlomit komadićak, potom ga gnječite, gnjavite i modelirat kako želite prije samog brčkanja (odlična antistres terapija), a potom koristite kao sapun, šampon, pod mlazom vode nastane odlična pjenušava kupka, te nema bolje stvari za depilaciju nogu! Sa obzirom da sam trenutno na valu oduševljenja što se tiče njege kose (Wasabi Shan Kui i Candy Rain) nisam se još odvažila na Glow Worm pranje kose, no za sve ostalo našao se u posudici direkt pokraj zadnjeg komadićka meni ipak omiljenog Quicksand FUN-a (Yuzu and Cocoa miris) koji je na moju ogromnu žalost Liverpool ekskluziv i praktički nemogući za nabaviti. Glow Worm iako nije Yuzu and Cocoa, poprilično je pristojna zamjena.

 Nezaobilazno tu su i kolecionarski pokloni... na žalost samo dva ove godine...



Little Box Of Horrors koji sadrži Ghost In The Dark sapun, bombe Mercury Retrograde i Monster's Ball, ljigavac za tuširanje Boo! i Glow Worm FUN...




I apsolutno preslatki Pumpkin koji u svom presimpatičnom bundeva knot wrapu skriva bombe za kupanje Punkin Pumpkin i Lord Of Misrule, pjenušavac Sparkly Pumpkin i novi piling za usne Pumpkin Spice. Moram priznat da sam poprilično prepravljena sa ekstra brzim izlaskom Halloween-a ali i Božićnog asortimana, pojedinačne recenzije uskoro! 💖💖💀💀💖💖

Cijenik:
Punkin Pumpkin bomba za kupanje 200g/59kn
Mercury Retrograde bomba za kupanje 200g/59kn
Pumpkin Spice piling za usnice 25g/78kn
Glow Warm FUN 100g/59kn
Little Box Of Horror 800g/468kn
Pumpkin 450g/360kn