Honey! I washed the kids!

Kad su u pitanju sapuni - što kremastije to bolje! Još kad su kao Honey I Wash The Kids mirisni i izgledaju kao komad meda u saću - teško je odoljeti. Honey I Washed The Kids miris je jedan od starijih, te godinama najprodavanijih u čemu god da se nađe. Sa bogatim uljem kokosa i uljem repice kao bazom, na sebe slaže slatke note kroz sastojke kao što su ulje divlje slatke naranče i ulje bergamota. Dok blagi i smirujući učinak dobiva kroz dodane sastojke kao što su ekstrak aloa vere, engleski med i pčelinji vosak. Ulja divlje slatke naranče i bergamota su zaslužni za toffife miris jer tokom mješanja sa medom dobivaju bogatu, karamelastu crème brûlée notu. Kokosovo ulje omekšava i štiti kožu i kosu, te dodaje pomalo tropski miris u što god se umješa.

U kombinaciji sa medom, ova dva sastojka su oduvjek poznata po svojim blagodatima za kožu, štite, njeguju, hrane i zadržavaju prirodnu vlažnost kože i kose. Med također djeluje i kao prirodni konzervans što znači da Honey I Wash The Kids sapun ostaje dulje očuvan na prirodan način. Dovoljno je delikatan i nježan da ga se može koristiti na mlađoj, te osjetljivoj koži kao što je koža lica. Zanimljivo je i da ulje bergamota koje se inače smatra dozom sunčevih zraka u bočici, dolazi od voćki bergamota sa jedne obiteljske farme iz Italije, pošto od 2005g. Lush svoja citrusna ulja kao što su bergamot, limun i mandarina - nabavlja sve sa jednog obiteljskog gospodarstva u regiji Calabria. Sam sapun je desertna poslastica za kožu.

Mekan, hranjiv, sa divnim karamelastim mirisom koji osvaja na prvi šnjof i ispunjava obećano - hrani kožu, ostavlja je mirisnom i glatkom satima. Učinkovito i nježno čisti stoga paše svim tipovima kože. Kremasto žute boje sa slojem voska koji izgleda kao pčelinje saće ovaj zgodni detalj ima i praktičnu primjenu - okrenite sapun naopačke i može se sušit sam bez ikakvih ekstra posudica.
Cijena: 100g/46kn

Vegan: Ne

Sastojci: voda, ulje repice, ekstra djevičansko ulje kokosa, med, glicerin, sorbitol, natrijev lauril sulfat, natrijev stearat, ulje divlje slatke naranče, ulje bergamota, ekstrakt aloe vere, ekstrakt gardernije, titanijev dioksid, natrijev klorid, EDTA, tetranatrijev etidronat, natrijeva lužina, limonen, amil cinamal, citronelol, butifenil metilpropional, pčelinji vosak

Proizvodi iste/slične mirisne obitelji:
Honey Trap - balzam za usnice
Fairly Traded Honey - šampon za kosu
Honey I Wash The Kids/It's Raining Men - gel za tuširanje
Honey I Washed My Hair - kruti šampon za kosu
Honey - piling za usnice
Honey I Washed The Kids - bomba za kupanje
Golden Egg - uljna bomba
Shoot For The Stars  - bomba za kupanje