ružičasta sniježna vila u želeu

Prvi put kad je Lush izašao sa konceptom žele bombe bilo je nekih muka oko usavršavanje dizajna i navikavanja korisnika na njihovu upotrebu. Par kugli kasnije i sa ponešto novo naučenih trikova oko upotrebe žele bombi, kod mene je Snow Fairy došla na red.
Snow Fairy ima dizajn identičan svim ostalim žele kuglama, sa prepoznatljivim 3D krugićima po tijelu i specifično za svaku kuglu otisnutim znakom na vrhu. Dok Marmelade ima krišku naranče, Dark Arts oko, Green Coconut - krunu kokosa? za tu kuglu fkt neam pojma što je točno na njenom vrhu (nešto više o tome budem u jednom od budućih postova xD), tako Snow Fairy ima veliku bijelu zvjezdicu. Sam dizajn kugle je lijep i definitivno zaokružuje dojam Snow Fairy mirisne obitelji i lijep pomak u 3D dizajnu Lush proizvoda.

U dodiru sa vodom Snow Fairy je užasno lijena i spora bomba, kao i većina žele bombi za najbolji efekt trebalo bi je se ubacit u jako vruću vodu ili nakon par minuta otapanja jednostavno uzeti i držati pod mlazom vode kako bi se žele pravilno otopio i rasporedio. Nakon malo vježbe ovaj tip bombi postane poprilično jednostavan za korištenje, slično kao i Lush pjenušavci, treba malo prakse ali rezultati su tu. Žele bombe su specifične po alginu koji im daje tu - žele strukturu. Dosta ljudi odbija pomisao jer smatraju da će ući u kadu ljigave mase, no količina algina nije tolika da bi tako drastično promjenila strukturu vode. Ovaj žele efekt se više očituje na samoj površini vode, te na mekanijem osjećaju na koži. U vodi Snow Fairy relativno lijeno fizza, polagano ispušta valove pastelno ružičaste i bijele pjene u trajanu i do 10-ak minuta. Sam bath art je poprilično lijep i zanimljiv, pogotovo kad se kugla dovoljno rastopi i iz njene sredine krene val sintetičkih šljokica. Iako se nije otopio sav žele zapravo nije niti smetao niti kvario dojam, dapače tamno ružičaste krpice samo su dodavale ekstra dimenziju i uzorak ovoj predivnoj kupki.


Intenzivna, slatka aroma sintetičkog mošusa daje ovaj super prepoznatljiv Lush miris. Opisuju ga kao kombinaciju šećerne vate, žvakaćih guma i vanilije, jednostavno je umjetno sladak. U žele bombi on je nešto blaži, nije tako izravan i koncentriran, no potpuno je identičan ostalim Snow Fairy mirisnim inkarnacijama. Kupka je poprilično mekana zbog algina, stoga kožu ostavlja nahranjenom i mirisnom. Pošto se ova kugla pojavljuje samo za Božić, ako vam se sviđa Snow Fairy miris svakako si zgrabite jednu, ne dajte se obeshrabrit želeom.


Pošto je ovaj Božić bio većinski u duhu Snow Fairy proizvoda nekako žele kugla je došla zadnja na red za isprobavanje. Između genijalnih regeneratora za tijelo, mirisnog pudera, maslaca sa šljokicama u obliku zvijezdice, gela za tuširanje i sprejčeka - žele kugla je upotpunila ovu mirisnu obitelj tako da se ove zime moglo od glave do pete ogrnuti u magični Snow Fairy miris. Priznajem da mi je sada malo i žao što nisam uzela više komada za zalihu. Rekla bih sve skupa 10/10 magičnih pink vila.


Cijena: 59kn/ 200g (do kraja mjeseca traje tkz. Fiftač pa ako je koja ostala na zalihi obično je u pola cijene!)

Vegan: Da

Sastojci: soda bikarbona, limunska kiselina, algin, miris, vinska kiselina, titanijev dioksid, sintetički mošus, sodium coco-sulfat, cocamidopropyl betain, dipropilenglikol, sintetički florflogopit, kositrov oksid, limonen, alfa izometil ionon, boja 14700, 17200, 45410


Ostale Snow Fairy poslastice: Candy Mountain Yule Log - pjenušava kupka, Fairy Dust - puder za tijelo, Magic Wand - višekratna pjenušava kupka, Snow Fairy - goli gel za tuširanje, Snow Fairy - žele bomba za kupanje, Snow Fairy - sparkle jar (maslac/puder za tijelo), Snow Fairy - goli regenerator za tijelo, Snow Fairy - tekući gel za tuširanje