otok ljubavi - piling za tijelo i najbolje od Love mirisa

Neki od starijih mirisa u Lush obitelji su apsolutno savršenstvo koje Lush dijeli na kapaljku i pri tom mislim na jako, jako skupu kapaljku. Love je mirisna obitelj koju krasi vrhunski spoj osvježavajućeg, zavodljivog i predivnog mirisa koji je softicirana klasa za sebe. Zanimljiv spoj voćnog, citrusnog i cvijetnog oduvijek je fan favorit i iz nekog razloga jako rijedak i skup spoj. Naime tu i tamo pojavi se u nekom mističnom proizvodu oko Valentinova. Slična izvedba sa dodatkom cimeta nalazila se u Fizzbanger bombi, no meni osobno nije bila tako dobra kombinacija iako je sadržavala većinske sastojke Love mirisa. Tu je bio i dodatak cimeta koji se doimao poprilično nasumično ubačen, kao i ulje gorke naranče koje je Fizzbanger činilo puno svježijim mirisom nego li je sam Love. Uz sve već spomenuto svaki put kad se pojavi proizvod sa ovim mirisom dolazi pod ekstra povećalo i uspoređuje se sa originalnim tekućim Love parfemom.
U slučaju Love Islanda ne da su došli najbliže, nego su iskopirali miris do zadnje sitnice. Za početak iako zbilja malen količinski, ovaj piling ima nevjerovatno snažan miris koji će se osjetit kroz cijelu prostoriju gdje god ga držali. Love miris inače krasi kombinacija pikantnih citrusa i senzualnih cvijetnih apsoluta. Sastavljen je tako da se ulje limun trave i ulje bergamota u osnovici razvijaju (zagrijavaju na koži) paralelno sa apsolutima jasmina, ruže i ylang ylanga dok ih ekstrakt gardenije sve skupa sjedinjava. Sve note su pažljivo dozirane i pogođene. Sam piling ne sadrži maslace stoga je nešto grublji, no udio kakao u prahu sadrži dovoljno ostataka kakao maslaca kako bi dodao svilenkastu i nježnu strukturu u dodiru sa mokrom kožom. Uz kakao prah dodan je i ekstrakt aloe vere koji umanjuje nadraženost kože, djeluje rashlađujuće, hidratizira i omekšava kožu. Sa obzirom da nema povezujućih maslaca, a krcat je finom sitnom morskom soli, šećerom i pijeskom - ovaj proizvod je u kategoriji jako ali mislim jaaaaaako lako topivih. Pošto je poprilično malen, rahli i topljiv proizvod ako ga stavite direktno pod mlaz vode ili koristite cijelu pločicu - dobit ćete maksimalno dvije upotrebe.

Najpraktičnije i ekonomski najisplativije je razbit ga u posebnu posudicu i onda grabiti po potrebi.  Unatoč malenoj veličini pozitivna strana je način kako se raspoređuje po mokroj koži, radi učinkovitu eksfolijaciju i sa malenom količinom proizvoda. Miris je intenzivan i u potpunosti prelazi na kožu, te se zadržava satima razvijajući posebnu aromu Love parfema. Piling aspekt Love Islanda odrađuje odličan posao, nije niti pregrub niti prenježan, miris se izvrsno prenosi sa pilinga i ostavlja dojam glatke, mekane i nahranjene kože. Iako znam da nas čekaju još i Majčin dan, Halloween i Božić, ali već sad imam osjećaj da bi Love Island mogao biti jedan od najboljih proizvoda ove godine.

Cijena: 42kn/55g

Vegan: Da

Sastojci: granulirani šećer, soda bikarbona, vinska kiselina, sitna morska sol, krumpirov škrob, sodium coco-sulfate, pijesak, ulje limun-trave, ulje bergamota, apsolut jasmina, apsolut ruže, apsolut ylang ylanga, kakao u prahu, ekstrakt aloe vere, ekstrakt gardenije, titanijev dioksid, cocamidopropyl betaine, benzil-benzoat, citral, kumarin, ekstrakt hrastovog lišaja, geraniol, limonen, linalol, miris 

Ostali proizvodi ove mirisne obitelji: Love - tekući parfem (29funti/30ml) i Love sprej za tijelo (25 funti/200ml) -dostupni samo putem UK Lush web shopa, te u prodavaonici Lush Oxford Street