Slatka Tajna u bočici gela za tuširanje - It's Raining Men

 Tu i tamo dogodi nam se čarobni trenutak kada nas određeni miris prebaci u daleku prošlost i izvuče neku lijepu uspomenu pogotovo iz djetinstva. Ako ste dovoljno stari da se sjećate Kraševih bombona Slatka tajna koji su bili obavezni poklon svih baki i djedova, onda je ovaj gel upravo što vam treba.

Na prvi šnjof dočeka vas med. Odmah slijedi intenzivna aroma slatke infuzije cvijeta šipka, lotusa i tigrastog ljiljana. Šipak u ovom gelu daje prije svega solidnu dozu antioksidansa u obliku C vitamina, kao i visoku količinu nezasićenih masnih kiselina. Ova kombinacija je poznata u borbi sa hiperpigmentacijom kože, strijama i ožiljcima. Cvijet lotusa pruža vitamine B i C, bjelančevine, željezo, fosfor, te linolnu kiselinu. Oduvijek se lotus upotrebljavao zbog svojih smirujućih učinka na kožu i kosu, dok je miris lotusa jedan od cijenjenijih u parfemskog industriji. Za kraju infuziji su dodani i tigrasti ljiljani. Ovo cvijeće posjeduje astringentna i antiseptička svojstva, dosta slično češnjaku samo puno bolje arome.

Dok med vlaži i hrani kožu, citrusni dio ovog gela namjenjen je kako bi izbalansirao slatko-cvijetnu aromu. Brazilsko ulje naranče i ulje bergamota podižu raspoloženje i razbijaju medenu slatkoću. Bergamot sa svojim antibakterijskim svojstvima pomaže u liječenju akni i kožnih infekcija, dok brazilsko ulje naranče osvježava i pomlađuje. Konzistencija gela je nešto gušća zbog meda, za slučaj da osjetite promjenu mirisa samo protresite bočicu i vratit će se u originalno stanje. Veliki plus ovom gelu je i činjenica da ga treba jako malo da bi se postigla solidna pjena i prekrivanje kože. Sa obzirom na cijenu i rok trajanja spada u kategoriju Lush isplativih proizvoda. Odličan je za suhu kožu, a blagi miris se zadržava još neko vrijeme na koži i daje odličnu podlogu za slatkastije i puderaste parfeme.


Cijena: 100g/59kn
             250g/111kn
            500g/201kn

Vegan: Ne

Sastojci: med, glicerin, natrijev lauret sulfat, natrijev kokoamfoacetat, infuzija cvijeta šipka, lotusa i tigrastog ljiljana, miris, brazilsko ulje naranče, ulje bergamota, amil cinamal, butifenil metilpropional, citronelol, limonen, linalol

Proizvodi iste mirisne obitelji: Whipstick-balzam za usne, Bunny Moon-žele maska za lice, Fairly Traded Honey-tekući šampon za kosu, Scrubee-maslac/piling za tijelo, Honey I Washed My Hair-kruti šampon za kosu, Honey-piling za usne, Honey Trap-balzam za usne, Honey I Washed The Kids-sapun za ruke i tijelo , Brazened Honey - svježa maska za lice