...pumpkins scream in the dead of night! sparkly pumpkin pjenušavac


Da, da, svaki post planiram započeti sa Halloween stihovima, izdržite jer Spooctober tome i služi! Ove godine za Noć vještica smo ostali zakinuti čak za 2 proizvoda sa motivom bundevica za brčakranje u spooky kadama. Povratak nisu doživjeli niti Pumpkin bomba za kupanje, niti Pink pumpkin pjenušava kupka. Razočaranje je time veće, što je ove godine od svih mogućih proizvoda najzastupljeniji Ectoplasm. Nemojte me krivo shvatiti gel za tuširanje je genijalan, radioaktivna zanimljiva boja, fin miris ali... kartica za tuširanje + kruti parfem + tekući gel + kruti gel je apsolutno forsanje jednog te istog mirisa/proizvoda. Kao utjeha, ostao je barem jedan bundeva-Halloween pjenušavac.

Sparkly pumpkin je zato idealna kupkica i za Noć vještica i općenito za pravo jesensko raspoloženje. Iz iste je kolekcije kao i Bewitched (što sam već prije kukala) stoga dobijete samo 100g proizvoda za 59kn, no kao i Bewitched da se podjeliti na dvije kupke.


Jarko narančasta bundevica je prekrivena šljokicama koje su napravljene od tkz. sintetičke mice, a na vrhu ima komadić cimeta umjesto drške. Na prvi pogled količina šljokica može bit pomalo alarmantna ako nemate namjeru bit u nastavku Twilight sage, no one su ipak samo površinski efekt, ostatak bundevice je bez njih. Osim presimpatičnog dizajna, Sparkly pumpkin osvaja i mirisom. Dok je još u jednom komadu, miris je svježa i slatka aroma u jednom. Pod mlazom vode dolazi nalet slatkoće koja potječe od ulja limete i grejpa uz šumski dah borovice. Pomalo neobična kombinacija borovice i limete, već je duže vrijeme "zaštitni" znak Lusha kad su u pitanju proizvodi koji bi trebali asocirati na bundeve.


Odmah nakon ulaska u kadu osjeti se količina hranjivih tvari u ovom pjenušavcu. Čak i sa samo polovicom, Sparkly pumpkin na prvi doticaj automatski ostavlja osjećaj svilene glatkoće na koži. Ulje borovice je oduvijek na popisu kao jedno od blagodatnijih. Djeluje kao antioksidans, pomaže kod upaljene, nadražene i bolne kože, akni, dišnih i urinarnih infekcija. U kombinaciji sa uljem limete (koje ima jako sličan učinak kao i borovica), te uljem grejpa, Sparkly je mini-boost za zdravlje tijela...uz dodatak specifične arome koja također poprilično popravlja raspoloženje. Limeta i grejp ovoj kupki daju pikantnost i dozu topline, te pomažu kod opuštanja mišića.


Upravo topli izgled boja u kadi djeluje posebno razvedravajuće i opuštajuće. Pjena je bogata i ostavlja osjećaj mekanosti i čistoće, dok boja vode varira iz pastelno žute do žive narančaste. Šljokice proviruju kroz vodu ali nema ih u pretjeranoj količini, te se ne zadržavaju ni na koži ni na stjenkama kade. Kupka je idealna za zagrijavanje u hladnije jesenske dane i ubacivanje u pravi Halloween štimung. Miris je intenzivan tokom cijelog kupanja i zadržava se na koži i nekoliko sati poslje. Nahranjenost kože ogroman je plus zbog kojega se isplati napraviti zalihu ovih malih tikvica i van Halloween sezone. Spooky boi approves. 

Cijena: 59kn/100g

Vegan: Da

Sastojci: soda bikarbona, vinska kiselina, natrijev lauret sulfat, lauril betain, kukuruzno brašno, miris, ulje borovice, ulje limete, ulje grejpa, sintetički florflogopit, citral, geraniol, citronelol, limonen, linalol, boja 15510, 45350, 77492, štapić cimeta

Mirisi isti/slične obitelj: nema - #falaEctoplasm