Yummy Mummy - tuširalica sreće, cvijeća i jagoda

Moja neizmjerna ljubav prema Yummy Mummy i Yummy Yummy Yummy dovela je do hordanja bezbroj količina svega i svačega kad je u pitanju ovaj divni miris. Toj slatkoj opsesiji nije pomoglo ni limitirano izdanje gela za tuširanje. Unatoč paprenoj cijeni naravno da se našao u košarici. Nešto nježniji u boji od prethodnika Yummy Mummy kreme za tuširanje, ovaj gel je ujedinio sve ono što se trebalo ujedinit za ovako savršen proizvod. Konzistencija, miris, boja, učinak - baby's got it all. Blaga boja lavande relativno je slična onoj u Yummy Mummy losionu za tijelo, sa ponešto lavandastijim - plavijim podtonom. Na prvi šnjof otkriva klasičnu slatku jagodno-cvijetnu kombinaciju. No pošto je to Yummy Mummy dosta prevlada upravo jagoda-slatki dio, dok cvijetne note padnu u drugi plan. U dodiru sa vodom i toplinom kože, ova slatkoća se apsolutno zacementira i dobije se identičan raspored nota i miris kao što je u već gore spomenutom Yummy Mummy losionu. Ovo vidim kao apsolutni win, osobito jer smatram upravo losionom ultimativnom izvedenicom Yummy Mummy esencije (tj. smatrala sam dok se nije pojavila Strawberries & Cream bomba za kupanje.)

Ulje geranija povezano sa uljem brazilske naranče daje puderasti, cvijetni ton dok svježi miris jagode i slatki apsolut tonke zaokružuju kombinaciju u prepoznatljivo jagodičasto, gotovo karamelasto božanstvo. Konzistencija gela je gušća zbog dodanog ekstrakta karagena ali i dalje dovoljno tekuća da se jako lako razmazuje i sa malenom količinom omogući efektno čišćenje tijela + ostavlja senzualan miris koji razvedrava raspoloženje, opušta tijelo i traje satima. Iako ima nešto sitnih šljokica, one ne ostaju ni na tijelu niti na kadi poslje tuširanja stoga je prikladan i za one koji se boje šljaštenja. Naravno, najveći problem ovog gela je to što je bio limitirano izdanje, a Yummy Mummy proizvoda mi nikad neće biti dosta. I da, vegan je ❤👆.

Vegan: Da

Cijena: 275g/155kn

Sastojci: voda, natrijev lauret sulfat, natrijev kokoamfoacetat, lauril betain, miris, propilen glikol, ulje geranija, ulje brazilske naranče, apsolut tonke, ekstrakt karagena, titanijev dioksid, limonen, linalol, amil cinamal, benzil alkohol, citral, boja 17200, 42090, sintetički floroglogopit, metilparaben