jagodičasto fantastičan - Yummy Mummy

Yummy Mummy je jedan od onih predivnoća mirisa koje se pojave tu i tamo u nekom limitiranom sapunčeku ili kugli kad su specijalni eventi, poput prošlog Božića kad se pojavio u sapunu Strawberry Santa. To je slatki, cvijetno-jagodasti miris, poprilično sličan još jednoj Lush jagodičasto-cvijetnoj kombinaciji pod imenom Yummy Yummy Yummy, samo što je Yummy Mummy više jagoda i slatka šećerna vata, gotovo desertan miris, dok je Yummy Yummy Yummy nešto cvijetniji sa većom primjesom medene vodice, a manje jagoda. Ulje naranče, ulje geranija i apsolut tonke osnova su ovog mirisa, a sa obzirom na jačinu samog mirisa losiona mogu zaključit da je i u njemu solidno količinski upravo ova tri Yummy Mummy sastojaka, ali i nešto pojačani tajni "parfemski dio". Sam losion je blijedo ljubičaste boje, dosta sličan svježe otvorenom Sleepy losionu, sa kojime dijeli i jedan od glavnih sastojaka - apsolut tonke.
Poprilično blagog izgleda i relativno brzog upijanja - ne ostavlja boju niti na koži niti na odjeći, te se kroz par minuta potpuno upije. Ulje geranija daje cvijetnu notu, slatkasta aroma pomalo podsjeća na miris ruže ali je ponešto blaža i zbog toga se lako dodaje i u biljnije i u cvijetnije kombinacije. Yummy Mummy miris odlično spaja geranij sa slatkoćom apsoluta tonke i vedrinom slatke brazilske naranče zbog čega se ova divna aroma obavezno razgrabi u bilo kojem proizvodu. Losion je poseban i po trajnosti mirisa na samoj koži, za razliku od nekolicine iz Community Favourites kolekcije koji su ipak bili nešto slabiji po trajnosti i samoj potenciji mirisa, Yummy Mummy ostaje doslovce satima.
Njega je vrhunska, čak i za nas zahtjevne suhokošce. Organski kakao maslac i ilipe maslac hrane i omekšavaju, dok ulje jojobe pruža zaštitu i hidrataciju. Upravo je zbog ulja jojob losion dovoljno lagan i hidratantan bez da izaziva ikakve prištiće ili zasićenja na površini, pošto je sama jojoba najsličnija prirodnim uljima kože. Sa obzirom na njihovu popularnost, na žalost dosta je teško doći do Yummy Mummy proizvoda i stoga je iznimno bitno da su proizvodi sa ovim mirisom i dobra podloga za kombinaciju sa ostalim proizvodima. Yummy Mummy zbog jedinstvene baze može ići u kombinacijama od citrusa do cvijeća i umjetnih aroma kao što je American Cream. Od svih limited edition losiona ovaj definitivno ima najbolju formulaciju, raznovrsnost upotrebe i trajnost mirisa, zbilja bi bilo divno da ga se može češće (i lakše) nabaviti.

Vegan: Da

Sastojci: voda, bademovo ulje, glicerin, fair trade organski kakao maslac, organsko ulje jojobe, stearinska kiselina, organski ilipe maslac, svježi sok jagoda, ulje geranija, ulje brazilske naranče, apsolut tonke, cetearilni alkohol, amil cinamal, benzilni alkohol, citral, citronelol, geraniol, limonen, linalol, parfem, boja 45410, 42090