pokaži svoje boje - Groovy Kind Of Love

Pošto je lipanj Pride mjesec u svijetu, a svi znamo da nam treba ekstra ljubavi na svim frontovima tako je i Groovy Kind Of Love bomba tu da nas podsjeti kako na žalost i dalje nismo svi jednaki i nemamo jednaka prava, pa čak ni kad je izbor ljubavi u pitanju. U ovom tragičnom svijetu većina čovječanstva preživljava iz dana u dan, malena šarena loptica za kadu donosi barem dašak nade i podsjetnik da nas kao planet čeka i dalje duga borba.
Groovy Kind Of Love predstavlja Pride zastavu ali i načela koje Lush kao tvrtka i ljudi pokušavaju dostaviti diljem svijeta već 30 godina. Groovy Kind Of Love nosi slatki, puderasti, gotovo bombon miris koji se već ustanovio kao zarazna poslastica u obliku Pink Flamingo višekratnog pjenušavca. Ulje ružinog drveta, ulje bergamota, ulje ylang ylanga mirišu kao svježe otvoreni PEZ bomboni. U kadi miris je nešto blaži ali se zadržava dovoljno dugo, te ostavlja blagi slatkasti miris na koži i kosi.
Bath art je iznimno zanimljiv pošto pet različitih boja ima bezbroj načina i rotacija u vodi.

Voćni, cvijetni miris prvotno je inspiriran koktelima i ljetom, prva verzija Groovy Kind Of Love bombe pojavila se 2017.g na Lush Summitu u nešto drugačijoj mirisnoj kombinaciji - umjesto bombonasto-voćnog nosila je izrazito snažni miris, jedan od onih u rangu upečatljivosti kao što su Karma ili Lord Of Misrule. Sa izrazito snažnom esencijom pačulija, tuberoze i nerolija bila je možda i presnažna za širu publiku, a sa obzirom na važnost poruke koju ova bomba nosi zamjenjena je sa gore spomenutom PEZ bomboni varijantom.


Krajnja voda je blago breskvasto - narančaste boje. Sa obzirom na količinu ulja djeluje vrlo njegujuće i smirujuće. Ulje bergamota daje taj voćni slatkasti miris, dok ružino ulje i ylang ylang zaokružuju stvar nudeći i mrvicu cvijetne esencije. Groovy Kind Of Love je groovy, slatka bomba koja stoji sa velikom porukom i ciljem. Nadam se da će u budućnosti više proizvoda nosit istu poruku - svi smo jednaki i svi zaslužujemo voljeti koga i kad god hoćemo.

Cijena: 200g/71kn

Vegan: Da

Sastojci: soda bikarbona, limunska kiselina, sodium coco-sulfat, miris, ulje ružinog drveta, ulje bergamota, ulje ylang ylanga, voda, propilenglikol,dipropilenglikol, benzil alkohol, limonen, linalol, boja 47005, 14700, 45350, 45410, 42090, 17200