Aubergine - samo za vanjsku upotrebu!

 Umjesto uobičajnih ružica, srčeka i debelih anđela sa strijelama koje gađaju nevine ljude, Lush Valentinovo za 2019.g je homage milenijalskoj kulturi textinga i sextinga, naravno uz 🍑Peachy🍑 za dobru mjeru ženskih stražnjica, tu je i patliđan i to ne radi promocije zdrave prehrane. Aubergine bomba za kupanje dolazi sa motivom: "jer ponekad riječi nisu dovoljne, upotrijebite emotikone za izražavanje osjećaja...". Bez obzira bila vam ovakva tematika urnebesna i dražesna ili ste u dijelu pomalo zgroženih, Aubergine je rijetkost po tome što sadrži slavni 29 High Street miris.
Za razliku od Peachy koja je relativno blaga u svojoj boji, a i u svom mirisu... sa druge strane Aubergin je bomba izuzetno puna boje, šljokica i intenzivnog mirisa. Bath art je nevjerovatan, odmah pri dodiru sa vodom otpuštaju se valovi plave, zelene, bijele i ljubičaste boje sa pregrštom šljokica i šarene pjene. 29 High Street  je kultni miris Lusha, nastao je tako što su spojili same esencije najzastupljenijih mirisa koji nas dočekaju kad otvorimo vrata dućana što bi u prijevodu značilo da je 29 High Street doslovce Lush miris skroz na skroz. 


Doduše, moram napomenut da je ovaj miris starija verzija Lush dućana pošto su zadnje 4g rasporedi i kombinacije ponešto zakrenule prema citrusnijem rangu. No i dalje 29 High Street nudi zamamnu srdačnost Lush iskustva. Ovaj miris osim u Aubergine bombi dostupan je i u obliku tekućeg parfema, caka sa parfemom je što se doslovce prodaje u jednom jedinom dućanu na cijelom svijetu.

Originalni prvi Lush smješten na 29 High Street u gradu Poole-u ujedno je i jedini koji prodaje ovaj parfem, stoga je svaka inkarnacija ovog mirisa i više nego dobrodošla u bilo kojem mogućem proizvodu, a u Aubergine bombi za kupanje - miris je i vjerodostojan svojoj kultnoj etiketi i statusu. Jake note ho drveta (kod nas poznato i kao ulje kamfora) spojen sa razvedravajućim uljem bergamota daje bogatu, poletnu i šumsku notu koja se smješta između slatke srednje note ulja litse cubebe i apsoluta tonke, ova četri sastojka pružaju senzualan, zavodljiv, prepoznatljiv i izuzetno bogat miris koji djeluje razigrano, zabavno i opuštajuće. Peti sastojak je upravo svježi patliđan, iako je poznat po svojem sastavu koji je krcat svježim mineralima i vitaminima, on je ovdje dodan više radi fore jer kako bi napravili patliđan bombu bez bar malo patliđana!

Na koži kupka ostavlja dugotrajan miris, a pošto su glavni sastojci u obliku ulja - djeluje dovoljno omekšavajuće i njegujuće. Aubergine je 30-ak grama manja od klasičnih bombi, no to nadoknađuje i kroz boju i kroz intenzivan miris koji se zadržava i satima nakon kupanja. Da, sukladno 160-ak grama cijena mu je također manja, a kao i sve Lush bombe može se prelomiti na 1/2, no u ovom slučaju od 💜 preporučam da je bućnete čitavu, show koji daje je mini ljubičasti galaxy spektakl koji se isplati vidjeti u cijelosti.

Nakon što se boje i šljokice izmješaju dobit ćete predivnu, bogato tamno-ljubičastu vodu, dosta sličnu onoj kao kod Karma pjenušavca. 29 High Street miris je raritet, bez obzira bili lushie veteran ili početni entuzijast ovaj komadičak Lush povijesti svakako vrijedi provjeriti.


Cijena: 46kn/160g

Vegan: Da

Sastojci: soda bikarbona, limunska kiselina, ulje bergamota, ulje kamfora, ulje litse cubebe, apsolut tonke, svježi patliđan, vinska kiselina, voda, titanijev dioksid, sodium coco-sulfat, propilenglikol, sintetički florflogopit, kositrov oksid, cocamidopropyl betain, alfa izometil ionon, benzilni alkohol, butifenil metilpropional, citral, kumarin, hidroksicitronelal, limonen, linalol, miris, boja 77491, 15850:1, 45410:1, 42090, 17020, 42090:2, 19140