zakašnjela romantika... Tisty Tosty i Butterball duet

Tisty Tosty je jedna od onih starijih, klasičnih, još uvijek romantičnih Valentinovo bombi za kupanje. U obliku srčeka, pojavila se u bijeloj i ružičastoj boji, sa senzualnim cvijetnim mirisom koji kombinira arome ruže, geranija, jasmina i limuna. Ovaj primjerak je zalutao do mene prije nekog vremena i čekao svoju priliku.


Pošto je ove godine Valentinovo lišeno srčeka i ljubavi, tako smo dobili emoji dvosmislene patliđane i breskvice i 69 pjenušavce, sa obzirom na situaciju mislim da se isplatilo prokopat za jednu ovakvu klasičnu ljubavnu bombu.


Tisty Tosty je relativno brz fizzer, kroz nekih 8 minuta voda je poprimila ljubičasto-ružičastu nijansu koja se na kraju pretvorila u većinom ružičastu sa sitnim šljokicama... Simpatičan dodatak su i mini damaskanske ružice koje su i nakon svog tog stajanja pri dodiru sa vodom ispustile poprilično snažan i senzualan miris koji se zadržao još nekoliko sati nakon kupanja, kako na mojoj koži tako i u kupaonici.


Pošto sam u zadnje vrijeme izložena ponešto većem stresu koji se prvenstveno očituje na suhoj, nadraženoj koži, posegnula sam za ekstra njegom i dodala uvijek pouzdanu Butterball .


Ove male bombe su definitivno vrh vrhova što se tiče njege, a zbog blagog mirisa tako se lako kombiniraju sa gotovo svim drugim Lush kuglama, pjenušavcima ili samostalno kao zasebna kupka.


Cvijetna kombinacija Tisty Tosty-a sa blagim slatkim čoko mirisom od Buterballa i njegujućim kakao maslacem i ylang ylang uljem pokazala se kao pun pogodak za koktel. Ove bombe zajedno daju odličnu kombinaciju i predivnu kupku. Na kraju se dogodilo da od cijelog ovogodišnjeg Valentinovo asortimana, ipak me se najviše dojmila prošlogodišnja bomba.