medvjeđi zagrljaj - Butterbear žele za kupanje

 Kupati se sa medvjedom od žela koji miriše na kakao? Definitivno! Iako su želei za tuširanje pomalo sklizave napasti, jako je teško odoljeti kad ih upakiraju tako da su slatkog dizajna i još slađeg mirisa. Ovo je toliko zabavan proizvod da ga treba reklamirati u stilu - za kupanja toliko zabavna da nećete bit mrki medo, ili tako nešto, ja sam ovdje radi recenzija, ne pisanja đinglova, don't judge. Nakon prvotnje kuknjave pošto je Butterbear žele zamjenio Snowman žele (osobno jedan od najužasnijh proizvoda - izgledom, konzistencijom i mirisom, nikad mi nije bilo jasno zašto su ljudi ludi za tim čudom) i mog osobnog skepticizma oko još jednog žele proizvoda nevoljko sam se odlučila na kupnju Butterbeara, no opis mede i njegov jednostavni sastav (koji dijeli sa Butterball i Butterbear kuglama za kupanje) na kraju je prevladao skepticizam i nevoljkost oko baratanja sa želeom pod tušem.

Kao što sam već spomenula Butterbear žele djeli miris sa Butterball i Butterbear kuglama za kupanje. Butterball je inače u stalnoj postavi dok je Butterbear limited edition za Božić. Sva tri proizvoda djele karakterističan miris kakao, ylang ylanga i sintetičkog mošusa. Kao i kugle, tako i žele medu krasi minimalistički sastav sa opakim učinkom. Butterbear/ball proizvodi se oduvijek poistovjećuju sa instant olakšanjem kad je u pitanju nadražena, suha, oštećena i izmučena koža. Kombinacija organskog kakao maslaca i ulja ylang ylanga djeluju hranjivo, njegujuće i smirujuće, a zbog dodatka ekstrakta karagena (drugim imenom ekstrakt irske mahovine) osim što je dobivena žele struktura - sa karagenom je dodana i ekstra hidratantna supstanca koja odlično sjedinjuje kakao maslac i ulje ylang ylanga, te ih pravilo raspoređuje kroz cijeli proizvod. Butterbear proizvodi imaju karakterističan čokoladni miris. Blagi, slatki ekstrakt sintetičkog mošusa sa kakao maslacem i ylang ylang uljem daje taj specifični čokoladni miris. Sam žele kad je mokar je klizav za p*pizdit, ajde veliki plus je njegov neobičniji oblik i manja veličina, pa stoga lakše stane u dlan i može se baratati se njime (kad ga opet uhvatite jel 😁). Sa obzirom da je manji i sastavno jednostavniji od standardnih Lush želea za kupanje to se očitovalo i u nešto nižoj cijeni, stoga je Butterbear isplativ i sa financijske strane, plus zbilja je prezabavan dodatak kupanju imali 9 ili 99 godina. Kožu ostavlja zaglađenu, nahranjenu i sa jako blagim čoko mirisom, sve u svemu dobar je i kao poklon pod bor za kikače, ali i kao jeftina poslastica za počastit se u hladne zimske dane.


Cijena: 49kn/60g

Vegan: Da

Sastojci: voda, propilenglikol, natrijev lauret sulfat, glicerin, ekstrakt irske mahovine, lauril betain, miris, titanijev dioksid, fair trade organski kakao maslac, ulje ylang ylanga, sintetički mošus

Proizvodi iste mirisne obitelji: Butterball - bomba za kupanje, Butterbear - bomba za kupanje