tehnikolor party - Experimenter bomba za kupanje

Kad su u pitanju bombe za kupanje oduvijek je šarenije - bolje, no previše boja ima i svoju negativnu stranu kad je u pitanju namakanje u šarenoj kadi.


Razlog ograničavanju samih boji na bombama je činjenica da kad izmješate previše toga voda na kraju bude mutna, smeđa ili ti ga močvarna. Zbog toga je Experimenter bila jedna od kugli čiju sam kupovinu odgađala poprilično dugo. Pri dodiru sa vodom Experimenter snažno fizza automatski ispuštajući oblake guste šarene pjene, ovisno sa koje strane ga uronite ta boja postaje baza preko kojega se šire ostale boje. S obzirom da je u obliku heksagonalne prizme i sadrži čak pet boja, mogućnosti i kombinacije su bezbrojne. Dok se glavne boje mješaju, ostatak vode poprima tamno zelenu nijansu kroz koju svjetlucaju malene zlatne šljokice. 
Kao i u svim proizvodima od Lusha tako i u Experimenteru, ove čestice su tkz. sintetički fluorflogopit/sintetička mica i dolaze iz laboratorija, što znači da su šljokice potpuno biorazgradive i da ni u kojem pogledu ne štete niti koži niti okolišu. Zabavan dodatak je i pucketava sredina koja je napravljena od tkz.popping candy-a koji uz zvuk fizzanja daje ekstra audio efekt. Nakon 10-ak minuta kada se sve boje izmješaju ostaje smaragdno zelena svjetlucava voda.

Što se tiče mirisa ova bomba odiše snažnom ali smirujućom drvenastom aromom. To je prije svega zahvaljujući solidnoj količini ulja vetivere koje je poznato po svojem umirujućem djelovanju. Ulje vetivere tonira, rashlađuje i umiruje nadraženu kožu. Koristi se u borbi protiv nesanice, pomaže kod ublažavanja opeklina od sunca i potiče rast i regeneraciju tkiva poput ožiljaka i strija, te općenito smanjuje simptome stresa kako fizički tako i psihički. Kako Experimenter ne bi bila previše "muškobanjasta" dodane su vanilija i tonka koje daju određenu slojevitost i slatkoću zbog čega miris ostaje i dalje drvenasti ali ne previše zemljan/šumski.

Miris je intenzivan tokom cijelog kupanja i ostaje jednako prisutan i nekoliko sati nakon rastapanja kugle. Također se zadržava dugo na koži pružajući odličnu bazu za bilo koji parfem. Što se same njege tiče ulje vetivera hrani i ostavlja kožu glatkom, no ni približno poput vizualno jednako zanimljivog Rocket Science ili Intergalactica. Sve u svemu The Experimenter je zanimljiva bomba, spada u jeftinije sa obzirom na gramažu, miris je zanimljiv i svestran, smaragdno zelena voda pruža divno iskustvo kupanja, jedina zamjerka je što početni bath art jako zavisi i nekada prevladaju divne galaksija boje, a nekada dobijete zeleno-zlatni nafta-like nered.


Cijena: 200g/49kn

Vegan: Da 

Sastojci: soda bikarbona, limunska kiselina, miris, popping candy, ulje vetivera, apsolut tonke, apsolut vanilije, vinska kiselina, voda, titanijev dioksid, natrijev lauret sulfat, lauril betain, kumarin, eugenol, limonen, linalol, kalcij natrijev borosilikat, kositrov oksid, zlatni sintetički fluoroflogopit, Cl 77492, boje 42090, 45410, 45350, 14700, 17200

Proizvodi slične mirisne obitelji: Breath Of God - parfem/kartica za tuširanje, Under The Umbrella Tree - bomba za kupanje, Smuggler's Soul - parfem/kartica za tuširanje, Jungle - kruti regenerator za kosu