mjehurići za Majčin dan - Mum in a spin bubble spinner

 Izreka - volim sve što vole mladi u Lushu je shvaćena masovnim napadom proizvoda u obliku (ne)slavnih fidget spinnera. Nekoliko proizvoda je došlo i prošlo i ni na trenutak mi nisu djelovali niti zanimljivo niti privlačno, dok se u asortimanu za Majčin dan nije pojavio jedan nesretni "bubble spinner" sa mirisom Twilighta.

 
Mum in a spin limitirano je izdanje pjenušavca i posljednji dodatak mirisnoj obitelji Twilight. Kombinacija aromi lavande i slatke tonke lansiraju ravno u sferu opuštanja, a ulje ylang ylanga i lavande dijeluju blagotvorno i na kožu i na um. Kao i svi bubble spinneri, Mum in a spin je dizajniran da bi se okretao pod mlazom vode pri čemu ispušta boju i radi mjehuriće. Ovisno koliko želite pjene u kadi toliko dugo držite pjenušavca pod mlazom vode. Moram odmah napomenuti kako je baš ovaj spinner jedan od isplativijih sa obzirom na omjer cijene, količine  proizvoda i višekratne upotrebe. Ako želite da se okreće pod mlazom vode uhvatite ga za drvenu drškicu i spinner će početi proizvodit oblake pjene.  Kombinacijom tonke, lavande i ylang ylanga sama kupka pruža ugodan miris i svilenkast osjećaj na koži, a pošto je lagan miris može se kombinirati sa sličnim kuglama kao što su Think Pink ili Twilight, te uljnim kupkama poput Dreamtime i Melting Marshmallow Moments za slatki Lush koktel.
Pri prvom korištenju vodu ostavlja ružičastom sa sitnim svjetluckavim česticama, iako je tipična boja za Twilight proizvode - ljubičasta, moram priznat da ovom pjenušavcu baš stoji nježno ružičasta pošto je i sam miris nježnija verzija lavande i manje šećerna verzija tonke. Nakon što ste dobili dovoljno pjene u kadi ovaj bubble spiner potrebno je dobro osušiti, po mogućnosti u posudici gdje neće dodirivati ostale proizvode ili kadu jer inače ispušta solidnu količinu boje dok se potpuno ne osuši.
Pjena koja nastaje je bogata, gusta i mirisna, a sam miris se zadržava tokom cijelog kupanja... mrvicu i nakon što izađete iz kade. Razlika između ovog pjenušavca i ostalih u ponudi je definitivno i izrazito vibrantna boja koja se ravnomjerno raspoređuje po cijeloj kadi i čini samo kupanje zanimljivije. Također vidljiva je razlika u nahranjenosti kože, dok je kod regularnih pjenušavaca nekad potrebno dodati ekstra uljnu kupku i nahranit kožu poslje kupanja, sa Mum in a spin to nije slučaj pošto je sasvim sam proizvod dovoljno hranjiv i djeluje odlično na kožu. Ako volite Twilight miris i cijenite bogatu pjenu, a pošto je limited edition svakako bacite pogled idući Majčin Dan.

Cijena: kom/59kn

Vegan: Da

Sastojci: soda bikarbona, vinska kiselina, natrijev lauret sulfat, lauril betain, glicerin, miris, ulje lavande, smola benzojevca, apsolut tonke, ulje ylang ylanga, titanijev dioksid, benzilni alkohol, cinamal, kumarin, limonen, linalol, boja 45410