U moru srebrnih šljokica i oblaku ružičastih mirisa - Think Pink!


Ako bi boje imale miris onda bi ružičasta bila upravo Think Pink bomba za kupanje. Za one trenutke u životu kada vam je dosta sivila, više vam se ne da misliti na režije, djecu, probleme na faksu, grozne dečke ili kazne za parkiranje - tu je kada prepuna ružičaste vode sa šljokicama i mirisom slatkiša.

Sama kugla za kupanje teži 200g., u doticaju sa vodom poprilično je tih i spor fizzer. Kroz 10-ak minuta širi se u valovima ružičaste i bijele pjene. Budući da se šljokice ne vide tokom samog otapanja, pravo je iznenađenje kako postanu glavni sastojak vode.


Miris je trajan tokom cijelog kupanja, no nestaje sa kože nakon cca 1 - 1,5h što nije uobičajno kod ostalih Lush bombi nakon kojih mirišite i do idućeg kupanja. Think Pink kožu ostavlja glatkom i nahranjenom, također sintetičke šljokice se isperu i ne zadržavaju ni na tijelu ni na kadi. Gledajući po sastavu u kojemu su apsolut tonke i ulje lavande očekivao bi se slatki ali smireniji miris karakterističan za Twilight porodicu mirisa (ponekad opisivan kao pržena karamela i fina lavanda koja nije protiv moljaca), no dodatak ulja nerolija i apsolut vanilije ovu bombu čini puno kremastijom, sa bubblegum mirisom više primjerenijem za zimske Snow Fairy proizvode.


Kremast sloj vanilije ide bok uz bok sa nerolijem i daje više voćno-slatki miris, lavanda se uopće ne osjeti i da ne pogledate sastav ne biste ni znali da je ima. Nakon ubacivanja kugle, boja vode se brzo počinje mjenjati u pastelnu, te na kraju postaje mliječno ružičasta. Pri kraju otapanja otpušta se i već spomenuti oblak sintetičkih šljokica (poznatije kao pahuljast, srebrni i ružičasti sjaj) koje pri svakom pokretu kroz vodu emitiraju svjetlost i djeluju kao dašak magije. Sve u svemu ova bomba za kupanje pravi je izbor za tjeranje umora i opuštanje ili kada vam je samo do nečega slatkog bez straha od dijabetesa i viška kilograma.


Cijena: 200g/55kn

Vegan: Da

Sastojci: soda bikarbona, limunska kiselina, kukuruzni škrob, miris, pahuljast, srebrni i ružičasti sjaj, ulje lavande, apsolut tonke, apsolut vanilije, ulje nerolija, vinska kiselina, titanijev dioksid, natrijev lauret sulfat, lauril betain, DRF alkohol, denaturirani alkohol, limonen, kumarin, boje 45410, 14700, 17200

Proizvodi iste/slične mirisne obitelji: Creamy Candy - pjenušava kupka, Bubblegum - piling za usnice, Melting Marshmallow - pjenušava kupka, Rock Star - sapun za ruke i tijelo