Magic Wand Re-usable Bubble Bar

Kad je u pitanju punjenje kade sa šarenim i mirisnim mjehurićima neizbježno je razmisliti i o financijskom aspektu lushie hobija. Sve te divne kugle, kupke i ulja naravno koštaju, a kad je Lush u pitanju - koštaju poprilično. Zato su odlična investicija u svijetu kupki i kupanja upravo pjenušave kupke a kad dolaze na štapiću, obično znači da ih se može koristiti nekoliko puta. Jedan od najpoznatijih Lush mirisa je Snow Fairy koji se pojavljuje u sklopu Božića i obično bude najbrže razgrabljen. Magic Wand je u obliku zvijezde na štapiću sa ukrasnom vrpcom i malenim zvoncem. Jako efektno i magično upakirano, dok je sama zvijezda tamnije ružičasta sa srebrnim šljokicama po sebi. U ovom slučaju šljokice su zapravo mineral pod imenom mica koji se za Lush proizvode dobiva sintetički u laboratoriju, pošto je nabava prirodnog oblika ovog minerala često povezivana sa ogromnim problemima vezanim za rad i ljudska prava, pogotovo sa radom djece koja se u apsolutno nehumanim uvjetima koriste za prikupljanje prirodne rude mice.



Sintetička mica (sintetički fluorflogopit) dolazi iz kontroliranih uvjeta laboratorija, nije štetna za okoliš pošto je napravljena od prirodnih minerala i samim time ne pogoršava situaciju sa problemom mikroplastike ponajviše u morima i oceanima, te je sigurnija za ljudsko zdravlje. Sinonim je slatkoće, a odlikuje ga miris slatkiša i jarka ružičasta boja. Nakon prve dvije upotrebe šljokice sa površine nestaju, no ostaju unutra samog proizvoda, kao i intenzitet boje i mirisa kupke. Ovisno koliko štedljivo koristite Magic Wand možete dobiti od 3 do 10-ak upotrebi. Nakon upotrebe potrebno mu je sušenje, no uz pravilno skladištenje može ga se čuvati i nekoliko mjeseci. Moguće ga je staviti direktno ispod slavine (na ovaj način proizvod se malo brže troši), a moguće je i samo ga malo razmahat ispod vode i voila dobijete pravu princess kupku. Sam Snow Fairy miris je specifičan. Sa kombinacijom šećerne vate i žvakaćih guma miris je poprilično umjetan ali i očaravajući. Iako je Magic Wand prvenstveno pjenušav proizvod, mjehurići nisu tako trajni kao kod ostalih Lush pjenušavih kupki, te nestaju nakon 15-ak minuta, no kao što sam već napomenula intenzitet boje i mirisa definitivno sve to nadoknađuje. Sve skupa učinak je zadovoljavajući, nakon kupanja koža je glatka, ostavlja dojam nahranjenosti, a miris se dugo zadržava na tijelu i kosi. Minus je to što je ovaj višekratni pjenušavac limitirano izdanje i može ga se naći samo oko Božića... najsličniji miris tokom godine nalazi se u obliku krutog ulja za kupanje Melting Marshmallow Moment (26kn/20g), te u Bubblegum pilingu za usnice (67kn/20g).



Cijena: -
Vegan: Da
Sastojci: soda bikarbona, vinski prašak, natrijev lauret sulfat, glicerin, lauri betain, parfem, sintetički florflogopit, titanijev dioksid, sintetički mošus, metil ionin, benzil-benzoat, boje 45410, 17200, 14700